Poročilo o delu društva v preteklem obdobju

Novice << 16. februar 2006

   Najmnožičnejša oblika dejavnosti v klubu je rekreativno igranje tenisa, z njim se je v letu 2005 ukvarjalo čez 50 članov in 23 šolarjev. Število članov se iz leta v leto spreminja, zadnja leta rahlo upada. Igralcem omogočamo maksimalne pogoje za igranje tenisa, organiziramo turnirje, klubsko prvenstvo posameznikov in parov, redni so turnirji bolj družabnega znacaja...
   Klub je začel razvijati tekmovalni tenis v začetku devetdesetih let, tako smo leta 1993 prvič zaigrali v tretji slovenski članski ligi, v lanskem letu smo se za igranje v drugi slovenski okrepili z igralci iz Celja, za sezono leta 2006 pa so načrti še bolj ambiciozni.
   Od reorganizacije lokalne samouprave naprej vsako leto organiziramo občinsko prvenstvo, tako smo ga tudi lani...
   Med posamezniki so dobre rezultate dosegali M. Sabolčki, Aleksander Grešak in Marko Juičič, ki je ravno prejšnji mesec postal dvojni državni prvak v kategoriji do 12. let. Čestitamo! Seveda pa so ti rezultati predvsem plod velikega truda in materialnega vlaganja družin tekmovalcev.
   Z raznimi oblikami propagande in različnimi akcijami smo poiskušali popularizirati tenis med mladimi. V ta namen smo organizirali začetne in nadaljevalne tečaje tenisa. Mladim ponujamo v okviru svojih možnosti, optimalne pogoje za učenje in igranje tenisa. Na žalost pa ugotavljamo, da je vse težje privabiti in trajno navdšuiti mlade za učenje in igranje tenisa.
   Upravni odbor se je sestajal po potrebi, nadzorni odbor tudi, disciplinske komisije pa pričakovano, ni potrebno sklicevati.
   Za konec bi se rad zahvali vsem članom društva za dosedanje sodelovanje, še posebej tistim katerih prispevek k delovanju društva je zelo velik, zahvala gre tudi vsem sponzorjem in donatorjem pa tudi Občini Laško.

<< nazaj