Kostanjev piknik - poročilo

Novice << 10. oktober 2007

   V petek, 5. 10. 2007 smo imeli v klubu kostanjev piknik turnir. Začel se je ob 15 uri, udeležilo pa se ga je okrog 35 članov in članic.

Igrale so se dvojice. Vsak, ki jih je igral, je odigral tri tekme, igralo se je do sedem igranih  gemov. Tisti štirje, ki so zbrali največ točk so bili v finalu.
   Med igranjem  se je seveda pekel kostanj. Bilo ga je zelo veliko, a smo vsega pojedli. Da pa ne bi jedli samo kostanj, so organizatorji poskrbeli za okusen prigrizek.
   Proti večeru se je odigralo finale, v katerem so nastopili Aleksander Grešak, Zdenko Leljak, Dejan Selič in Miran Pritekelj. Zmagala sta Grešak in Leljak. Vse te dvojice so bile le za zabavo, da so se udeleženci družili in zabavali.
  Kot ponavadi se je tudi na tem pikniku pelo. Seveda ob Lajčijevi  kitari pa tudi Juričič jr. je pokazal svoje glasbeno znanje. Pelo se je do pozno v noč.

   Na piknik turnirju je bilo zabavno, bilo je dobro vzdušje, kostanja je bilo dovolj. Klub je zopet zelo dobro organiziral piknik turnir. Upajmo, da bodo klubski družabni turnirji še vedno tako dobro organizirani in zabavni kot do sedaj.

Marko Juričič