Občinsko prvenstvo 2007 za člane

Novice << 27. september 2007

   22. septembra 2007 je na igriščih TK Marija Gradec potekalo občinsko prvenstvo za člane.  Udeležilo se ga je 12 igralcev.

   V prvem kolu so bili prvi štirje nosilci prosti (Aleksander Grešak, Marko Juričič, Zdenko Leljak in Fredi Juričič), v ostalih dvobojih pa je Jure Golob premagal Boštjana Terška, Dejan Selič Sama Laha, Gregor Ivšek  Lada Pipala in Boris Grešak Davida Čopa.
   Nato je sledilo četrtfinale. Aleksander Grešak je premagal Jureta Goloba z 9:2. Marko Juričič je igral proti Dejanu Seliču in ga po težki tekmi premagal z 9:6. Zdenko Leljak se je pomeril z Gregorjem Ivškom. Tudi ta tekma je bila  napeta. Ivšek je zmagal 9:5. Drugi nosilec Fredi Juričič je igral z Borisom Grešakom. Boris je začel obetavno in hitro povedel 3:0. Fredi je zmanjšal rezultat na 3:2, nato pa je Boris moral dvoboj predati zaradi bolečin v nogi.
   V odmoru med četrtfinalom in polfinalom je organizator poskrbel za prehrano tekmovalcev in organizatorjev.
   Okoli druge ure sta se pričela polfinalna dvoboja. Na prvem igrišču je 1. nosilec Aleksander Grešak  igral proti 4. nosilcu Marku Juričiču. Marko je povedel 3:0, Aleksander pa nato hitro izenačil in povišal prednost na 5:3. Na koncu je prišlo do rezultata 8:8 in odločal je tie break. Tu je Marko povedel 5:2, nato pa izgubljal 6:5. Aleksander je naredil dvojno napako in potem  izgubil 8:6.
   Na drugem igrišču sta igrala Fredi Juričič in Gregor Ivšek. Fredi je s svojimi ravnimi udarci gladko slavil z 9:2.

naprej >>