Občinsko prvenstvo 2007 za članice

Novice << 7. september 2007

   1. septembra 2007 je na igriščih TK Marija Gradec potekalo občinsko prvenstvo v tenisu za članice, katerega organizator je bil DTV Partizan iz Rimskih Toplic. Naslov občinske prvakinje 2007 je osvojila Damjana Damiš, drugo mesto je osvojila Nuša Juričič, obe sta članici našega kluba, tretje mesto pa Jadranka Sabolčki iz Rimskih Toplic.
  
Na turnir se je prijavilo  šest članic. Na začetku so bile razdeljene v dve predtekmovalni skupini. Iz vsake skupine sta se v polfinale uvrstili prvi dve. Tekmovalki, ki sta zasedli zadnje mesto, sta se borili za 5. mesto.
   V skupini A so med seboj igrale Damiš Damjana, Juričič Nuša in Potušek Majda. Prvo mesto je zasedla Damjana Damiš. Obe nasprotnici je premagala 9:3. Na drugem mestu pa je bila Nuša Juričič. Majdo je premagala 9:3.
   V skupini B so se med seboj pomerile Sabolčki Jadranka, Grešak Majda in Stopinšek Jožica.
   Prvo mesto je zasedla Jadranka Sabolčki. Majdo Grešak je premagala 9:4, Jožico Stopinšek pa 9:2. Na drugo mesto se je uvrstila Majda Grešak z zmago nad Jožico Stopinšek. Rezultat je bil 9:4.
   Po predtekmovanju so imele igralke pol ure počitka, nato se je začelo  polfinale. Na igrišču B sta igrali Jadranka Sabolčki in Nuša Juričič. Po napeti tekmi je na koncu  slavila Nuša s 7:5 in 6:3. Na igrišču A pa sta si nasproti stali Damjana Damiš in Majda Grešak. Damjana je zmagala s 6:1 in 6:1.
   Zatem je sledila tekma za 5. mesto med Jožico Stopinšek in Majdo Potušek. Majda je tekmo dobro odigrala in premagala Jožico z 9:4. Za tretje mesto sta igrali Jadranka Sabolčki in Majda Grešak. Igro je dobila Jadranka z rezultatom 6:4 in 6:1.
 

naprej >>